Košarica Narudžba

Vijesti

Brza hrana u djece povećava rizik od astme i alergija!

Djeca koja jedu puno brze hrane su znatno više izložena riziku astme, ekcema i rinitisa zaključilo je veliko međunarodno istraživanje objavljeno u tjedniku Thorax. Istraživači su potvrdili da su sva tri stanja u porastu u cijelom svijetu.

Pročitaj više

Ostali članci iz rubrike

Proteka/biljna na Facebooku

Dragi naši kupci i čitatelji predstavljamo vam novu Facebook stranicu koja će se baviti prehranom, ljekovitim bljem, suplementima i općenito zdravim životom.Trudit ćemo se svakodnevno donositi zanimljive i poučne članke.

Nagradna igra! Traje do 02. 12. 2011!

Dragi naši čitatelji i kupci, odlučili smo pokrenuti nagradnu igru za Vas. Igra je vrlo jednostavna i zahtjeva samo da imate kućnog ljubimca i Facebook profil. U članku pročitajte pravila.

Novo: manja poštarina za plaćanje pouzećem!

Od sada plaćate manju poštarinu za povrat novca ako plaćate pouzećem. Poštarina za povrat novca iznosi samo 7kn za razliku od 3.6% od vrijednosti otkupnine kako je bilo do sada! I to nije sve, sve pakete naručene pouzećem šaljemo CityEx-om od

Proteka portal!

Dragi čitatelji, predstavljamo vam novi Proteka portal koji će se baviti fitnessom, bodybuildingom i općenito zdravim životom. Naš stručni tim će vam svakodnevno donositi zanimljive i poučne članke. Osnovali smo i forum!