Košarica Narudžba

Proteka portal!

19.09.2010
M. Šimović
Dragi čitatelji, predstavljamo vam novi Proteka portal koji će se baviti fitnessom, bodybuildingom i općenito zdravim životom. Naš stručni tim će vam svakodnevno donositi zanimljive i poučne članke. Osnovali smo i forum!

Preko našeg foruma se možete uključiti u komentiranje svih tema koje vas zanimaju  bilo da se radi o bodybuildingu, fitnessu, prehrani, treningu, suplementima i općenito zdravom životu. Za razliku od naše prethodne stranice ovaj portal će biti interaktivan te vas pozivamo da se uključite u rasprave na forumu i na komentiranje članaka.

Web shop

Osnovali smo i potpuno novi web shop! Novosti u web shopu su da se morate prvenstveno registrirati što će vam olakšati kupnju: nećete morati stalno unositi svoje podatke i imati ćete pregled svojih kupovina. Daljnja novost je uvođenje plaćanja kreditnim karticama (s AMEX-om i Diners-om čak i na rate). Dakle biti će tri opcije plaćanja: pouzećem, na žiro račun i kreditnim karticama. Na sva tri oblika plaćanja postojat će popusti na količine za brandove Maxx Essentials, Mutant, PVL i Whey Gourmet! Od ovih proizvođača uskoro dolazi i 7 novih proizvoda, a u daljnjoj budućnosti gotovo svi proizvodi ovih brandova. Nadalje, web shop biljne ljekarne i sportske prehrane će biti povezan.

 Proteka web shop je dugi niz godina poznat po svojoj brzini i opskrbljenosti. Naša posebnost je ta da svu robu koju vidite na našem web shopu imamo na zalihama i šaljemo u najkraćem mogućem roku.

 U svim našim slijedećim koracima ćemo se truditi da vam donesemo najzanimljivije i najpoučnije članke te da vam omogućimo kupovinu najkvalitetnije robe po najpovoljnijim cijenama u regiji te da osiguramo najširi asortiman brandova u dodacima prehrani.

 

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO