Košarica Narudžba

Prirodan način uklanjanja staračkih pjega

31.05.2013
M. Šimović
Staračke pjege će se prvo pojaviti na vašim rukama, a isto tako se mogu pojaviti i na vašem licu. Te pjege možete izbijeliti ili čak ukloniti koristeći prirodne proizvode, ali morate biti strpljivi.

 Staračke pjege uvijek možete sakriti sa šminkom i isto tako postoje skupi medicinski zahvati, kao što je uklanjanje s laserom - koji daje trajnije rezultate. Ipak, uvijek se isplati isprobati kućne remedije. Pokušajte ih koristiti na manje uočljivim mjestima, kao što su vaše ruke, prije nego pređete na vaše lice.

Nanesite čisti sok od limuna na vaše pjege dva puta na dan.  Ili, probajte nanositi mlaćenice za sličan efekt. 

Napravite prirodni agens za izbijeljivanje tako da zamješate zajedno po jednu čajnu žlicu meda i običnog jogurta. Razmažite ti mješavinu po vašim pjegama jednom na dan, i ostavite 30 minuta prije nego li dobro isperete. Ostala jednostavna rješenja uključuju da trljate staračke pjege s komadićem papaje, ili s gelovima koji sadrže aloe veru. Taj gel može biti koristan zato što ima sastojke koji stimuliraju rast zdravih stanica. 

Još jedan vrlo učinkoviti način kako liječiti staračke pjege je agens za izbjeljivanje na bazi limuna. 

Sve što trebate je:

  1. bjelanjak jajeta
  2. čajne žličice soka od limuna
  3. 1/2 čajne žličice tekućeg vitamina E 

Istucite ove sastojke zajedno u posudi pomoću pjenjače i razmažite po licu. Pustite da odradi 20 minuta, pa isperite temeljito. Ako ovo radite na dnevnoj bazi, i ako to ponovite kroz par tjedana, možete kompletno ukloniti staračke pjege.

Izvor: positivemed.com

 

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO