Košarica Narudžba

Ostalo

Lijeva strana mozga protiv desne!

Riješite ovaj test i pogledajte kako se bore vaša lijeva i desna strana mozga! Saznati ćete koju stranu više koristite, odnosno, da li ste kreativac ili mislilac.

Pročitaj više

Ostali članci iz rubrike

Kako pročitati govor tijela?

Jeste li znali da je govor tijela više od 93% vaše komunikacije? Zapravo, ako dekodiramo jedan razgovor sastojao bi se 7% od riječi, 38% od tona glasa, glasnoće, brzine govora, visine glasa; i 55% izričaja lica, gesti rukama i stava.

Video: Ljeto u Norveškoj

Ovo je snimano u kolovozu 2011. g. Ovo je umjetnikova interpretacija fjordova u zapadnoj Norveškoj. Pogledajte i opustite se bar na trenutak od ovog agresivnog vremena koje vlada kod nas.

Inteligentno mršavljenje

Kada vam netko ponudi drastično mršavljenje od 5 kg/tjedno, onda znajte da je to nemoguće pa čak i da se tijekom dana ništa ne pojede. Možete izgubiti 5 kg tekućine ali ne i sala. Brzo skidanje kilograma ima posljedicu koja se zove – brzo

10 razloga zbog kojih bi trebalo piti Aloe Veru

Aloe Vera prije svega djeluje protuupalno iznutra i izvana, dakle na kožu i na sluznicu. Kako djeluje izvana protiv opekotina i rana na kožu, tako i iznutra kad ju pijemo. Snažno djeluje na imunitet i na na sve unutarnje organe.

Andropauza i adam test

Andropauza je fenomen koji se pojavljuje kod muškaraca starijih od 40 godina, a poprilično je sličan ženskoj menopauzi.

Božićna pšenica

Iako se vjeruje kako je vrlo star, običaj sijanja Božićne pšenice k nama je stigao tek u 19. stoljeću. Pšenica je simbol plodnosti, novog života i njegove obnove. Davala je zelenilo i nadu usred zime i snijega.

Smijeh - ispušni ventil i učinkovit lijek

Izmamiti osmijeh neraspoloženoj osobi može vedar, veseo i dobrohotan čovjek koji zrači srećom i ima smisla za humor. Smijte se što češće, jer u smijehu nestaju crna razmišljanja, a dolaze vesele i razigrane misli.

Pozitivan utjecaj životinja na ljude

Jeste li ikad dvojili trebate li nabaviti kućnog ljubimca? Ako nemate uvjete za veču životinju, sigurno si možete priuštiti neku manju. Iako mnoga kućanstva u svijetu imaju ljubimce, istraživanja o odnosu ljudi i životinja te zdravstvenim

Gorko je ljekovito

Tradicionalno je poznato da prirodni ljekoviti pripravci mogu pomoći kod tegoba poput boli i žarenja u gornjem dijelu trbuha, nadutosti, žgaravice, mučnine, težine u želucu, opstpacije, gubitka apetita, slabog stvaranja žuči, proljeva i sl.

Koža ne zaboravlja i ne oprašta

Postići preplanuli ten želja je mnogih od nas, no pritom ne treba zanemariti pravila prevencije. Za kožu se kaže da je ogledalo svakodnevnog bioritma. Ona pokazuje pripremamo li je za pojedina godišnja doba i koliko se brinemo o tenu.

Gladovanje ne znači mršavljenje

Vježbom izgrađujete mišiće, a kad uz to uzimate manje kalorija nego što potrošite, smanjuje se i masni omotač. Zato je inteligentna redukcija tjelesne težine sinergija između pravilno uravnotežene prehrane, vode i neizostavne tjelesne aktivnosti

Zašto se moramo odmarati?

Zašto nam je uopće potreban godišnji odmor? Zašto i kako nastaje umor i kako ga prepoznati? Što je umor i kako nastaje? Umor je popratna pojava svake čovjekove aktivnosti koja smanjuje njegovu radnu produktivnost.

Zašto su žene osjetljivije na hladnoću?

Muškarci i žene različito reagiraju na hladnoću.
Žene reagiraju brže i jače, jer žensko tijelo proizvodi manje topline, a brže ju gubi. Razlog su, prije svega, njihov krvni tlak, mišići, koža i masno tkivo, ali i hormoni.

Homeopatija kao rješenje?

Homeopatija je prirodna medicinska znanost koja ima jedinstvene prednosti pred ostalim načinima liječenja.
Predstavlja najbolji izbor za siguran način liječenja koji jača imunitet beba, djece i odraslih.

Kako se nositi s depresijom

Depresija je bolest koja izaziva neke od najtežih patnji koje čovjek može iskusiti. Odgovorna je za najveći broj izvedenih suicida i pokušaja suicida (65-70%) te izrazito umanjuje kvalitetu života.