Košarica Narudžba

Dodaci prehrani

Bijeli luk (češnjak) - suplement ili lijek?

Bijeli luk (češnjak) svakako je najbolje opisana biljka i najviše istraživani supstrat biljnog podrijetla uopće! Tko voli bijeli luk (Allium sativum), ne bi trebao biti zabrinut za zdravlje, a domaćica koja sve priprema na bijelom luku

Pročitaj više

Ostali članci iz rubrike

Trudnice: folna kiselina - protiv malformacija!

Na temelju istraživanja koje je objavljeno u broju 12 od 1995 godine popularnog stručnog časopisa Journal of the American Medical Association, proizlazi da se možda polovica slučajeva teških defekata u djece “Neural tube defect”

Nativni propolis

Potpuno prirodni preparat dobijen bez kemijske obrade, u izvornom obliku kakvom su ga stvorile biljke, a pčele doradile. Snažno podiže imunološki sustav i pomaže organizmu da održi zdravstvenu ravnotežu i spriječi pojavu bolesti.

Tribulus terrestris: klinička istraživanja (neplodnost)

Jedno od najvećih kliničkih istraživanja na ljudima koje dokazuje učinkovitost Tribulusa terrestrisa provedeno je početkom osamdesetih godina prošlog stoljeća u Bugarskoj.

Što sve može folna kiselina

Poznato je da je folna kiselina prijeko potrebna trudnicama zbog svojeg djelovanja na stvaranje i razvoj stanica, ali novija istraživanja pokazuju da je od velike pomoći i oboljelima od kardiovaskularnih bolesti.

Magnezijev klorid

Ovaj članak napisao je svećenik, otac Jahn Schorr, profesor fizike i biologije. On nam govori što je osobno doživio. Kada sam imao 61 godinu, skoro sam ostao paraliziran. . (a to je bilo prije 12 godina). Prije nego što sam započeo liječenje

Pilex - elegantno protiv hemoroida

Rezultati kliničkih studija, ali i iskustva brojnih korisnika, jasno pokazuju visoku učinkovitost Pilexa na hemoroide. Problematika hemoroidalnih tegoba vrlo je raširena, gotovo jednako kod žena i muškaraca. Razlozi nastanka hemoroida su brojni.

Omega-3 masne kiseline - zašto su nam potrebne?!

U smislu potencijalne koristi za zdravlje zapadnog svijeta, na priču o omegi-3 vjerojatno će se jednog dana gledati kao na najvažniju priču u povijesti modernog nutricionizma. Uloga omega-3 važna je za zdravlje čovjeka tijekom cijelog života.

Afrodizijačka svojstva Tribulus Terrestrisa

Ovim se istraživanjem ispitao afrodizijački učinak Tribulusa terrestrisa na kastrirane mužjake štakora. Naime, Tribulus terrestris je biljka koja se od davnina koristi u tradicionalnoj medicini za poboljšanje seksualnih funkcija.

Selen - pravi zaštitinik

Dok ne izgubi člana obitelji ili dragog prijatelja ili dok se sam ne razboli, čovjek ne zna što je rak! Banalna činjenica da redovno uzimanje selena može smanjiti njegove šanse da dobije rak može mu iz temelja promjeniti poglede na život!

Beta-1.3 D Glucan

Najjači prirodni imunostimulans i imunomodulator biljnog podrijetla. Prirodno i sigurno aktivira ključne komponente našeg imunološkog sustava u borbi protiv virusnih, bakterijskih, gljivičnih, parazitskih i drugih uzročnika bolesti.

Koenzim Q10- rješenje za umor

Iako je otkriven tek sredinom 20st. koenzim Q 10 je danas u mnogim zemljama jedna od najpropisivanijih tvari koje liječnici nude svojim pacjentima za ublažavanje simptoma kroničnog umora, ali i različitih srčanih tegoba.